Festo állások - kezdőlap

Duális képzés

Duális képzés: egyenes út a sikerhez!

A pályaválasztás kemény dió. Jó esetben megtalálod a számításodat. Rossz esetben évek munkája megy kárba. Szerzel egy papírt, de nem tudsz elhelyezkedni. Ha mégis, rájössz, hogy nem fizetnek meg eléggé. Kevés a szabadidőd. És különben sem ezzel szeretnél foglalkozni.

Ez így nagyon nem oké. Sem neked, munkavállalónak, sem nekünk, munkáltatónak. Neked piacképes szaktudásra, biztos állásra, korszerű munkahelyre és folyamatos fejlődési lehetőségre van szükséged. Nekünk pedig lelkes, szakmájuk iránt elkötelezett, precíz munkatársakra, akik önállóan és csapatban dolgozva is ugyanolyan hatékonyak. Ezért indítottuk útjára duális mechatronikai technikus képzésünket!

A duális képzés azt jelenti, hogy az OKJ-s végzettséget adó, kétéves szakképzés elméleti részét egy szakgimnáziumban, a gyakorlati részét pedig egy vállalatnál teljesítheted. Jelen esetben a Festo budapesti székhelyén. Egyetlen képzésről van szó, valójában azonban a gépészettől kezdve az elektrotechnikán és az ipari informatikán át egészen a robotikáig számos területen jártasságot szerzel. Nem csoda, hogy a mechatronikai technikus már ma is a legkeresettebb szakmák egyike! Gyakorlati tudásod elmélyítésében a Festo legjobb technológusai és mérnökei segítenek, a képzés végén pedig akár a Festo budapesti gyárában is elhelyezkedhetsz.

A képzés minőségére a Festo vállalati kultúrája a garancia. A Festo egy pneumatikus hajtástechnikával és ipari automatizálással foglalkozó, világméretű német vállalatcsoport, mely árbevétele 8,5%-át kutatásra és fejlesztésre költi, miközben a műszaki oktatás területén is vezető szerepet tölt be. A Festo csoporthoz jelenleg 61 önálló vállalat tartozik – többek között a magyar Festo-AM Kft. is, mely több mint 30 éve meghatározó szereplője a hazai piacnak.

Jelentkezz mechatronikai technikus duális képzésünkre, és legyél Te is részese a sikerünknek!

 
 
Gyakran Ismételt Kérdések:
 
 
 

Festo-AM Kft.
www.hrfelho.hu