Festo állások - kezdőlap

FESTO-AM Kft.

Az esslingeni Festo 1925-ben kezdte meg működését és az 50-es évektől kezdve bővítette ki gyártási profilját pneumatikus elemekkel. Mára a Festo az ipari automatizálási rendszerek fejlesztése és gyártása kapcsán piacvezető szerepet tölt be. A világ 61 országában, több mint 250 kirendeltségben, közel 16 200 munkatársunk dolgozik azon, hogy vevőink elérjék üzleti céljaikat, melyhez mi közel 30 000 katalógus termékkel és nagy számú egyedileg konfigurált vevői termékekkel járulunk hozzá.

A FESTO-AM Kft., a németországi Festo magyarországi leányvállalataként 24 éve kezdte meg működését Budapesten, és ezen idő alatt a Festo 3. legnagyobb gyártó bázisává nőtte ki magát. Cégünk a sűrítettlevegő-előkészítő egységek, vákuumgenerátorok és a legkorszerűbb biztonsági kapcsolószelepek gyártójává és kompetencia központjává fejlődött a Festo globális gyártási, logisztikai és fejlesztési hálózatán belül. Termékpalettánk az elmúlt években szelepekkel, proporcionális szabályozókkal és munkahengerekkel, valamint vevőspecifikus gyártmányokkal bővült.

A vállalat 2015-re már elérte a közel 900 fős létszámot, az elkövetkezendő években pedig további beruházásokat és bővítéseket hajtunk végre. Így mind a vállalat létszámát, mind pedig területét lehetőségünk lesz tovább növelni.

 


 

  

Bővebben: festo.com/group

Festo-AM Kft.
www.hrfelho.hu