Festo állások - kezdőlap

A FESTO-AM Kft.

Tartsd mozgásban a világot!
Üdvözlünk a Festonál!
 
A németországi központú Festo világszerte élen jár az ipari automatizálás terén. A Festonál a technológia iránti elkötelezettség találékonysággal párosul, a csapatmunka pedig izgalmas ötletekkel - ez éppúgy jellemzi a gyártási területet, mint a többi részleget. Ennek eredménye évente 100 innováció és új termék. Emellett fő hajtóerőnk a lehetőségek kínálta szabadság.
Dolgozóinknak nagyfokú rugalmasságot biztosítunk munkájuk során, amelyek az egyéni ötletek megvalósítását segítik. Az innovációhoz szabadság és biztonság kell – mert az ötletek csak akkor hódíthatják meg a világot, ha nincsenek korlátok közé szorítva. Örömmel látunk Téged is a FESTO-AM Kft. dolgozói körében!
 
 
A Festo magyarországi tevékenységéről
 • A FESTO-AM Kft.-t 1992-ben alapították, székhelye a Csillaghegyi úton található, Budapest III. kerületében.
 • A több mint 1000 munkavállalót foglalkoztató FESTO-AM Kft. a Festo csoport harmadik legnagyobb gyára.
 • A Festo piacvezető Magyarországon az ipari automatizálásban.
 • Pneumatikus és elektronikus automatizálási termékeket, valamint komplett rendszereket szállít a gyártási és
 • folyamatautomatizálási piac számára.
 • Olyan ágazatokat szolgál ki, mint a gépjármű- és az élelmiszeripar, az üdítőital-gyártás, a csomagolás, az elektronika, elektronikai és telekommunikációs készülékek összeszerelése, az orvosi laboratóriumok, biotechnológia, gyógyszeripar, víz- és szennyvíz-szolgáltatás.
 
Mi jellemez bennünket munkáltatóként?
 
Munkáltatóként mindent megteszünk annak érdekében, hogy a jövőbe mutató ötletek megvalósuljanak. Jelszavunk a találékonyság, mely munkatársaink alapismérve. Ez segít hozzá bennünket ahhoz, hogy vezető pozíciót vívjunk ki magunknak a technológiai fejlesztések terén és a piacon. 1925 óta dolgozunk ki kreatív és hatékony megoldásokat
vásárlóink számára. Nagyfokú alkotói szabadságot, sokféle fejlődési lehetőséget és az iparág legjobb módszereit biztosítjuk dolgozóink számára.
 
Teljesítményükért és elkötelezettségükért cserébe biztos alapot kínálunk munkavállalóinknak. Független, globális vállalat vagyunk. Hosszú ideje tartó eredményes működésünk kellő tőkeerőt biztosít számunkra. Ez stabilitást és függetlenséget jelent, emellett megnyugtató érzés tudni, hogy befektetéseink a közös jövőt szolgálják. Emellett optimális, biztonságos munkahelyi környezetet teremtünk. Mindez valódi biztonságérzetet ad munkavállalóinknak.
A felsorolt jellemzők együttese büszke és magabiztos munkavállalókat eredményez, a Festot pedig egy igazán rendkívüli munkáltatóvá teszi. A szakmai előrejutásban nagy szabadságot, ezenkívül hosszú távú biztonságot kínálunk. Mi vagyunk a szilárd alap, amelyről szárnyra kelhetsz.
 
 

 

 

Lelkes munkaerőt keresünk
 
A Festoról köztudott, hogy rendszeresen jelenik meg újabb formabontó újításokkal az ipari automatizálás terén. Ezért lelkes és motivált munkatársakat keresünk, elsősorban tárgyalási szintű német és/vagy angol nyelvtudással rendelkező villamos- és gépészmérnökök személyében.
 
Mire számítunk Tőled?
Gondolkozz újszerűen! Próbálj ki új dolgokat! Nálunk teret kapnak saját ötleteid! Nézz szembe új kihívásokkal egy világszínvonalú gyártócsapat tagjaként a Festonál!
 

 

 

Üdvözlünk a Festo gyártási területén!
 
A gyártás az ipari automatizálás rendkívül izgalmas területe:
Itt kelnek életre az ötletek, az újítások. Mivel munkavállalóink jó közérzete, motiváltsága erősen függ a munkakörnyezettől, nagy hangsúlyt fektetünk a biztonságra, különösen a gyártáson dolgozók esetében. Biztos, hosszú távú fejlődést nyújtó munkahelyet kínálunk, kiemelkedően korszerű, tiszta és biztonságos környezetben. Nálunk kellemes a munkahelyi légkör, tisztelet, csapatszellem és vonzó fejlődési lehetőség vár Rád! A Festo mindig kiemelten kezeli az egészség- és munkavédelmi intézkedéseket.
Gyártási területünkön minden korosztály számára kínálunk munkát. Nincs szükség különleges képzettségre - csak akaratra, hogy egy nagyszerű csapat tagjaként ötleteket kelts életre! Üdvözlünk a Festo gyártási területén!
 
 
 
Mit kínálunk?
 
A munkavállalóink biztosítják számunkra a versenyelőnyt. Nap mint nap teljes elkötelezettséggel végzik munkájukat, így tudunk sikeresen működni és megőrizni piacvezető pozíciónkat. Ezért helyezünk akkora hangsúlyt dolgozóinkra. Magasan akarunk szárnyalni – Veletek együtt. Csak a jól képzett és motivált dolgozók jönnek örömmel munkába, töltenek be aktív szerepet a vállalat életében és nyújtják teljesítményük legjavát. Ezért minden támogatást megadunk Neked, amire csak szükséged lehet:
 • Rugalmas munkaidő, nemzetközi projektekben való részvételi lehetőség a szellemi dolgozók számára
 • Szakmai fejlődési lehetőség
 • Modern, tiszta munkakörnyezet
 • Kiemelkedő munkahelyi biztonság
 • A LEAN-elvekre épülő gondolkodásmód
 • Festo sportklub saját edzőteremmel
 • Közösségépítő programok
 • Széleskörű juttatási csomag
 
Hogyan lehetsz tagja a csapatunknak?
Jelentkezz a meghirdetett álláslehetőségekre az alábbi linken: festo.hrfelho.hu
 
Legyen szakmai pályafutásod következő lépcsőfoka a Festo, és használd ki az általunk nyújtott lehetőségeket! Jelentkezz most és tartsd mozgásban a világot!
 
Festo Hungary
FESTO-AM Kft.
1037 Budapest,
Csillaghegyi út 37.
Magyarország
 

Festo-AM Kft.
www.hrfelho.hu